ТИМОТ НА ВАНИЛА ФУДИскусен тим составен од технолози, нутриционисти и готвачи.

Компанијата од своето основање применува модерно и функционално управување со човечките ресурси. Нашиот тим се состои од 40 професионалци, чие искуство и мотивираност овозможува комплетна реализација на нашите поставени цели.

Искусниот тим составен од технолози, нутриционисти, готвачи, помошници готвачи, логистика, администрација..., се клучниот фактор за позиционирање на компанијата во редот на високо успешни и општествено одговорни компании.

Работно време

Понеделник до Петок: 7am - 4pm
Сабота: 
Недела: 

Контакт

тел:  02/3061-123;

тел:  078/255-948;
Email: contact@vanillafood.com.mk
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe

Контакт

 

Контакт форма

Информација

Секој работен ден од 7am - 4pm

тел:  02/3061-123;
Email: contact@vanillafood.com.mk

Адреса

Ванила Фуд
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe