Посета на саем за храна во Барцелона - Alimentaria 2016

Ванила Фуд беше единствената компанија од Македонија која го посети саемот за храна Alimentaria 2016 кој секоја година се одржува во Барселона, каде голем број на компании, пекарски индустрии, производители на здрава храна и врвни готвачи од целиот свет завземаат учество. 

 

Работно време

Понеделник до Петок: 7am - 4pm
Сабота: 
Недела: 

Контакт

тел:  02/3061-123;

тел:  078/255-948;
Email: contact@vanillafood.com.mk
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe

Контакт

 

Контакт форма

Информација

Секој работен ден од 7am - 4pm

тел:  02/3061-123;
Email: contact@vanillafood.com.mk

Адреса

Ванила Фуд
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe