ОБУКИ И СЕМИНАРИ

EHEDG основен курс за хигиенско инженерство и дизајн,

Консалтинг и тренинг центар „Клуч“, Скопје, октомври 2017

 

„Придобивки од членството во EHEDG,

Консалтинг и тренинг центар „Клуч“ во соработка со општина Карпош, Скопје, октомври 2015

 

„Воведување, одржување и модификација на HACCP систем ,

Консалтинг и тренинг центар „Клуч“, Скопје, декември 2013

View the embedded image gallery online at:
http://vanillafood.com.mk/index.php/blog/127---#sigProId7f33f16d42

Работно време

Понеделник до Петок: 7am - 4pm
Сабота: 
Недела: 

Контакт

тел:  02/3061-123;

тел:  078/255-948;
Email: contact@vanillafood.com.mk
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe

Контакт

 

Контакт форма

Информација

Секој работен ден од 7am - 4pm

тел:  02/3061-123;
Email: contact@vanillafood.com.mk

Адреса

Ванила Фуд
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe