Промена на под по HACCP стандарди во ОУ Димо Хаџи Димов

ВО текот на летниот распуст Ванила фуд го промени целиот под во училишната кујна на ОУ Димо Хаџи Димов и постави нов под кој ги исполнува сите HACCP стандарди се со цел безбедноста да биде на повисоко ниво

      

Работно време

Понеделник до Петок: 7am - 4pm
Сабота: 
Недела: 

Контакт

тел:  02/3061-123;

тел:  078/255-948;
Email: contact@vanillafood.com.mk
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe

Контакт

 

Контакт форма

Информација

Секој работен ден од 7am - 4pm

тел:  02/3061-123;
Email: contact@vanillafood.com.mk

Адреса

Ванила Фуд
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe