Едукативна игра со дечињата од “International Preschool of Skopje “

Со посебна енергија и желба за дружење во посета на една од училишните кујни на нашата компанија, не посети група на деца од приватната градинка “International Preschool of Skopje “
Со големо задоволство им отстапивме простор својата креативност да ја изразат низ низа активности заедно со нашиот тим кои беа дел од една едукативна игра.
Покрај едукативниот дел за здрава храна заедно подготвивме супа, домашни кифли, свежо цеден сок , колач од морков, бомбици од тиква и јаболка со внимателно селектирани оброци, многу зеленчук и десерти без шеќер.
Неприметно потенцирање и едукација на важноста за здравата исхрана кај најмалите беше нашата главна цел каде имавме бескрајна забава со 18 мали асистенти на која сите научивме по нешто ново.

 

   

Работно време

Понеделник до Петок: 7am - 4pm
Сабота: 
Недела: 

Контакт

тел:  02/3061-123;

тел:  078/255-948;
Email: contact@vanillafood.com.mk
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe

Контакт

 

Контакт форма

Информација

Секој работен ден од 7am - 4pm

тел:  02/3061-123;
Email: contact@vanillafood.com.mk

Адреса

Ванила Фуд
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe