Реновирање на кујната во Лазо Трповски

Целосно реновирање на кујната и терпезаријата во основното училиште Лазо Трповски за одржување на највисок квалитет во подготовката на храната за учебната 2021/2022 година и запазување на HACCP стандардите што обезбедува контрола на ризиците што се значајни за безбедноста на храна. 

    

 

 

 

Работно време

Понеделник до Петок: 7am - 4pm
Сабота: 
Недела: 

Контакт

тел:  02/3061-123;

тел:  078/255-948;
Email: contact@vanillafood.com.mk
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe

Контакт

 

Контакт форма

Информација

Секој работен ден од 7am - 4pm

тел:  02/3061-123;
Email: contact@vanillafood.com.mk

Адреса

Ванила Фуд
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe