Активности

За здрав начин на исхрана

Доброто здравје подразбира обезбедување на правилен баланс меѓу здравата исхрана и редовната физичка вежба. Клучно е да се разбере користта од тоа да се биде здрав, да се има соодветна телесна тежина (тука кликнете за да пристапите до Калкулатор на телесна маса за деца и адолесценти) и да се има доволно познавање за здрави навики во исхраната и физичката активност на вашите деца.

Повеќе

Работно време

Понеделник до Петок: 7am - 4pm
Сабота: 
Недела: 

Контакт

тел:  02/3061-123;

тел:  078/255-948;
Email: contact@vanillafood.com.mk
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe

Контакт

 

Контакт форма

Информација

Секој работен ден од 7am - 4pm

тел:  02/3061-123;
Email: contact@vanillafood.com.mk

Адреса

Ванила Фуд
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe