ВРАБОТУВАЊЕ

Ванила Фуд Вработува

 

Доколку Ви се допаѓа оваа дејност, сакате да работите во пријатна атмосфера и да бидете дел од нашиот тим, слободно испратете ја вашата биографија на маил адресата назначена во продолжение. Задолжително наведете за кој сектор аплицирате (администрација, логистика, готвач, помошник готвач, итн).


//////////
Немаме активни огласи во моментот.

Работно време

Понеделник до Петок: 7am - 4pm
Сабота: 
Недела: 

Контакт

тел:  02/3061-123;

тел:  078/255-948;
Email: contact@vanillafood.com.mk
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe

Контакт

 

Контакт форма

Информација

Секој работен ден од 7am - 4pm

тел:  02/3061-123;
Email: contact@vanillafood.com.mk

Адреса

Ванила Фуд
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe