Најдобрата компанија во доменот за подготовка на здрава храна за деца од предучилишна возраст и ученици во основнните училишта.

Дознајте зошто

Нашата ПриказнаДобредојдовте

ВАНИЛА ФУД е приватна компанија формирана во 2009 година. Нејзината основна дејност е подготовка на топли оброци за деца од претшколска возраст и ученици во основно училиште. Нашата мисија е обезбедување на хранливи оброци, подготвени во строго контролирани услови, според највисоките критериуми за безбедност на храна.

Прочитај повеќе

 

Summer Grill

 

 

 

БЕЗБЕДНОСТ И КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ

Нашата заложба за одржување на највисок квалитет во подготовката на храна резултираше со имплементација на HACCP, ISO 9001:2008, ISO 22000:2005 уште од самиот почеток на работење на компанијата, а од 2015 година имаме целосно имплементиран стандард за заштита на животната средина ISO 14001:2015.

Дознајте повеќе

 

Членство

EHEDG - European Hygienic Engineering and Design Group
Европска групација за хигиенско инженерство и дизајн

             

EHEDG претставува највлијателната европска мрежа од областа на безбедност на храна. Оваа организација обезбедува практично управување со хигиенското инженерство од аспект на производство на безбедна и квалитетна храна (http://www.ehedg.org ).
ВАНИЛА ФУД е член на оваа престижна организација од 2014 година.

Прочитај повеќе

 

 

СОРАБОТКА

 

 

ОБУКИ И СЕМИНАРИ

EHEDG основен курс за хигиенско инженерство и дизајн,

Консалтинг и тренинг центар „Клуч“, Скопје, октомври 2017

 

„Придобивки од членството во EHEDG,

Консалтинг и тренинг центар „Клуч“ во соработка со општина Карпош, Скопје, октомври 2015

 

„Воведување, одржување и модификација на HACCP систем (според Codex Alimentarius),

Консалтинг и тренинг центар „Клуч“, Скопје, декември 2013

ВРАБОТУВАЊЕ

Доколку Ви се допаѓа оваа дејност, сакате да работите во пријатна атмосфера и да бидете дел од нашиот тим, слободно испратете ја вашата биографија на маил адресата назначена во продолжение. Задолжително наведете за кој сектор аплицирате (администрација, логистика, готвач, помошник готвач, итн).

 

Аплицирај

Работно време

Понеделник до Петок: 7am - 4pm
Сабота: 
Недела: 

Контакт

тел:  02/3061-123;

тел:  078/255-948;
Email: contact@vanillafood.com.mk
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe

Контакт

 

Контакт форма

Информација

Секој работен ден од 7am - 4pm

тел:  02/3061-123;
Email: contact@vanillafood.com.mk

Адреса

Ванила Фуд
Бул. 8-ми Септември 8-2/4, 1000 Скопјe